Zakelijke tassen

Op maat gemaakte leren tassen voor professionals

Op zoek naar een zakelijke tas die er professioneel uitziet, lang meegaat én functioneel is? Met een op maat gemaakte zakelijke tas zie je er altijd stijlvol uit en loop je nooit meer te rommelen in je tas.

De ideale zakelijke tas: een uitdaging

Het vinden van een zakelijke tas met de juiste balans tussen stijlvol, praktisch en gestructureerd lijkt soms een hele uitdaging. Een laptop die net niet lekker past en altijd zoeken naar je autosleutels. ‘Even’ je agenda pakken zit er vaak niet in: het lijkt wel alsof vakjes altijd op de verkeerde plek zitten. Daarnaast zijn de tassen vaak ofwel net te klein of juist veel te groot om moeiteloos mee te reizen. Een rommelige business tas is niet alleen een verspilling van tijd, maar vaak ook een bron van frustratie. Daarnaast mogen de spullen die in je tas zitten absoluut niet beschadigen en zou het fijn zijn als de tas voor een lange tijd meegaat.

Veel zakelijke tassen hebben een dubbele functie: het opbergen van alle zakelijke spullen en de tas gebruiken als een soort ‘handtas’. Maar veel van deze tassen zijn helemaal niet gemaakt om beide functies te bedienen. En daar lopen veel professionals tegenaan.

Leren zakelijke tassen op maat

Kies voor een tas die net zo ambitieus is als jij. Een tas die niet alleen professionaliteit uitstraalt, maar ook je dagelijkse routine makkelijker maakt. Samen met jou ga ik je ideale zakelijke tas ontwerpen. Hoe groot moet de tas zijn? Welke vakken of componenten zijn relevant voor je zakelijke tas? En aan welke kant draag je de tas? Allemaal elementen die meespelen bij het ontwerpen van een zakelijke tas.

Alle zakelijke tassen worden met de hand gestikt. Hierdoor is de kwaliteit bijzonder hoog en gaat je business tas langer mee. Echt vakwerk, dus. De tassen krijgen tevens beschermende noppen aan de onderkant, waardoor ze minder kans hebben op beschadigingen en langer mooi blijven. Daarnaast heb je keus uit verschillende leersoorten van superieure kwaliteit en een rijk palet aan kleuren. Van tijdloze klassiekers tot gedurfde statementkleuren: er is voor elk wat wils.

De ideale business tas voor professionals

Geen gerommel meer in je tas – jouw unieke, business tas is slim ontworpen met handige vakken en compartimenten. Alles heeft zijn eigen plek, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot essentiële items zoals pennen, agenda's en je telefoon. Geen onnodige stress, alleen pure efficiëntie.

Doordat de zakelijke tassen met de hand worden gestikt en ik alleen gebruik maak van hoogwaardige materialen, zijn ze slijtvast en blijven ze voor een hele lange tijd mooi. Of je nu onderweg bent naar vergaderingen, pendelt tussen klanten of naar kantoor reist: je hebt een professionele uitstraling zonder concessies te doen aan stevigheid en functionaliteit.

Niels Wesbeek
Niels Wesbeek
werktas

Wat een feest! Als speciaal cadeau voor mijn vrouw haar verjaardag, had mijn dochter bedacht dat een werktas echt eens iets anders was. En dat was het.

Vanaf het eerste contact met Monique voelde je dat er iets moois uit zou komen. We hebben een ochtend gebrainstormd, leerstalen bekeken en ieder detail doorgenomen (wat uiteraard in een ochtend paste door de voorbereiding en ervaring van Monique).

Tijdens het maken van de tas kregen we foto's die we in het geheim met de familie konden delen. Superleuk! En het resultaat was een plaatje. Zowel praktisch als mooi en bovenal uniek. Ik kan iedereen die een echt mooie tas kan waarderen de samenwerking met Monique aanbevelen. Alleen maar lof!

Marjolein Jongman
Marjolein Jongman
werktas

Ik werk voor Nederland in Egypte en liep al een tijdje rond met een wat oudere handtas en een praktische doch saaie werktas. Ik wilde graag een en ander combineren. Daarbij wilde ik natuurlijk bij voorkeur de tas door een Nederlandse ontwerpster laten maken. Ik kwam terecht bij Monique.

Ik had vooraf wel wat twijfels of het mogelijk zou zijn om een tas online samen te stellen. Maar dat ging eigenlijk heel gemakkelijk. Monique kwam vlot met een aantal voorstellen op basis van mijn vraag hoe ik twee tassen kan combineren. Met een camera liet Monique haar vele aparte leersoorten zien en vouwde deze over elkaar, zodat ik een goed idee kreeg wat heel mooi bij elkaar zou passen. We hebben vele varianten geprobeerd om te besluiten welke het mooiste was.

Monique stuurde veel foto’s en tekeningen, zodat ik het heel goed kon volgen en vragen kon stellen voor eventuele aanpassingen. Dat was fijn en tegelijkertijd ook erg leuk om te doen.

Ik moest nog een behoorlijke tijd wachten op mijn tas voordat iemand deze naar Egypte kon meebrengen. Maar inmiddels heb ik hem en hij is echt heel mooi, modern en chique geworden en zit ook heel degelijk in elkaar. Hij is op maat gemaakt, dus hier passen precies mijn dagelijkse kantoorattributen in. Het mooie stikwerk en binnenwerk en de kleursamenstelling maken het tot een heel mooi resultaat!

Monique Zoeteman | Leeratelier Moooi

Op zoek naar jouw werktas?

Een op maat gemaakte tas is een musthave voor elke professional. Wil jij ook een business tas op maat laten maken? Neem contact met me op!

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.