Leren handtassen

Op maat gemaakte handtassen met karakter

Wil je een leren handtas aan iemand cadeau doen die het écht verdient? Of gun je jezelf een prachtige leren handtas? Wil je een unieke, handgestikte handtas waar je een persoonlijke touch in kunt voegen? Ik maak leren handtassen op maat die 100% passen bij jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Op zoek naar de perfecte handtas

Wat bij de één goed past, vindt de ander vaak onpraktisch. Die kleur die jij zo geweldig vindt, kan een ander juist weer spuuglelijk vinden.

De meeste handtassen zijn het ‘net niet’. Ze zijn vaak te groot, te klein, hebben niet de juiste kleur, vorm of materiaal en missen vaak de benodigde vakjes om het overzicht te bewaren. En wanneer je denkt eindelijk die perfecte handtas gevonden te hebben, is de kwaliteit vaak niet wat je verwacht. Een handtas is hét accessoire dat je outfit helemaal compleet maakt en die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Hij moet perfect zijn en helemaal bij je passen. En ja, dat is een hele opgave.

Een op maat gemaakte handtas

Kies jij voor een tijdloze klassieker of ga je voor een eigentijdse statementtas? Bij het creëren van jouw droomhandtas is het mijn doel niet alleen een accessoire te ontwerpen, maar ook een verlengstuk van jouw karakter en stijl te maken.

Jouw exclusieve handtas wordt op maat ontworpen met een ongeëvenaarde aandacht voor detail. Handgestikt, strevend naar een luxe uitstraling en de hoogste kwaliteit. Samen nemen we de tijd om de juiste kleuren, grootte, vorm en indeling te bepalen, zodat we die perfecte handtas speciaal voor jou kunnen ontwerpen. Ik maak gebruik van de allerbeste leersoorten van superieure kwaliteit. Het materiaal is niet alleen stevig en slijtvast, maar wordt ook met precisie met de hand afgewerkt, waardoor elke tas een uniek kunstwerk wordt.

Perfecte handtas voor jou

Elke tas is doordrenkt met kwaliteit en functionaliteit, waardoor hij niet alleen een lust voor het oog is, maar ook een duurzame metgezel voor dagelijks gebruik. Geen gedoe meer met het zoeken naar sleutels – jouw unieke handtas wordt slim ontworpen met handige vakjes en een sleutelkoord, zodat alles netjes op zijn plaats blijft. De luxe uitstraling van een handgemaakte leren tas is niet alleen een accessoire; het is een weerspiegeling van jouw unieke stijl. Are you ready to turn those heads?

Katja Milants
Katja Milants
handtas

Voor iedereen die op zoek is naar een prachtige, degelijke, persoonlijk gekozen en samengestelde handgemaakte handtas, raad ik je Leeratelier Moooi aan (voorheen Hip Tassen). Monique is een liefdevolle, professionele dame die met passie en toewijding unieke handtassen, portefeuilles, riemen, sneakers, noem maar op, op maat maakt! Je hebt de keuze uit vele leersoorten, stoffen en accessoires, waardoor je volledig je fantasie en creativiteit kunt laten gaan. Monique steunt en begeleidt je volledig in het proces van het ontwerp.

Voor mijn man en mij was het een fantastische ervaring waar ik een ongelofelijk mooie handtas aan overhoud, die mooi ons 10-jarig huwelijk bezegelt. 

Bedankt Monique!

Kees van Klaarbergen
Kees van Klaarbergen
handtas

Ik heb aan mijn vrouw een geweldig mooie tas van Leeratelier Moooi (voorheen Hip Tassen) voor haar verjaardag gegeven. Het gaf mij een topgevoel om eindelijk weer eens een cadeau te geven dat echt persoonlijk is. Toch leuker dan een lekker luchtje, mooie trui o.i.d. Het voelde een beetje aan als de eerste sieraden die ik gaf toen ik net verkering had, en dat na 23 jaar gelukkig met haar getrouwd te zijn.

De tas ziet er niet alleen erg goed uit, maar is ook geweldig mooi afgewerkt. Echt persoonlijk meesterschap. Daar kan geen Louis Vuitton of Chanel tegenop.

Monique bedankt! 

Jel Lawata
Jel Lawata
handtas

Mijn favoriete tas was aan vervanging toe. Een vriendin tipte mij de website van Monique. Ik nam er een kijkje en ruim een week later was ik met mijn vriendin bij Monique in haar atelier. Monique liet ons van alles zien, waaronder vegaleer en visleer. Gepassioneerd vertelde ze erover. Monique liet ons voorbeelden van tassen zien. Ze besprak de mogelijkheden en ik mocht zelf op zoek gaan naar leer wat me aansprak. Monique stemde af wat passend is bij mij. Anderhalf uur later wist ik waarvan mijn tas (van het verjaardagsgeld voor mijn 65e verjaardag) gemaakt gaat worden. Wat een prachtige combinatie! Ik was zo hyper, dat ik er de 1e nacht niet van kon slapen. Monique voelt heel goed aan wat bij iemand past. Een week later was mijn unieke tas met o.a. leer van de pirarucu en portemonnee af. Hij is fanTAStisch! Monique nam me helemaal mee in het proces door informatie en foto's tussentijds met me te delen. Ze is iemand met oog voor detail en zeer deskundig in haar vak. Een echte professional en aanrader.

Nancy Zoutman
Nancy Zoutman
handtas

Ik denk dat het beste ding aan Leeratelier Moooi (voorheen Hip Tassen) is dat je je verlangens over een mooie, gewenste handtas kunt uiten.

Monique heeft de flexibiliteit en het vermogen om je gedachten precies zo vorm te geven als je in gedachten hebt. Een vrouw die andere vrouwen precies begrijpt als het gaat om handtassen, en die begrijpt dat een handtas een combinatie van zakelijk chic en easy casual moet zijn.

Kun je een handtas helemaal volgens je eigen ideeën bestellen? Of een bestaand model wijzigen? Je kunt dat nergens doen, maar bij Leeratelier Moooi kun je dat wel!

Monique Zoeteman | Leeratelier Moooi

Op zoek naar jouw handtas?

Wil jij een exclusieve handtas cadeau doen aan iemand waar je veel om geeft? Of wil je jezelf eens verwennen met een unieke handtas (want ja, dat verdien je!)? Neem vandaag nog contact op!

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.