Leren dokterstassen

Een unieke tas voor huisartsen en verloskundigen

Op zoek naar een elegante, unieke en vooral praktische dokterstas? Met een op maat gemaakte dokterstas ben je verzekerd van de ideale tas voor je professionele carrière.

De ideale dokterstas: is dat mogelijk?

Hoe de ideale dokterstas eruit ziet, is voor iedereen anders. De één wil extra vakjes om kleine spullen, een notitieblok en medicijnen in kwijt te kunnen. De ander verlangt naar een extra vak voor zijn reflexhamer, stethoscoop of bloeddrukmeter. Overzicht. Dat is het magische woord waar veel huisartsen of verloskundigen naar op zoek zijn.

En naast dat dokterstassen praktisch moeten zijn, moeten ze ook uniek zijn en er fraai uitzien. Want zeg eens eerlijk: als huisarts of verloskundige verdien je het toch om er stijlvol bij te lopen?

Leren dokterstassen op maat

Kies jij voor de tijdloze elegantie van diep donkerblauw, de klassieke charme van elegant zwart, of de levendige uitstraling van knalroze? De keuze is volledig aan jou. En dat geldt net zo goed voor de binnenkant. Samen kijken we naar een praktische indeling voor jouw dagelijkse zaken en naar de ideale grootte. En wil jij een voering met bloementjes, stippen of luipaardprint? Ook dat is mogelijk!

Alle dokterstassen worden met de hand gestikt, waardoor ze een onmiskenbaar niveau van vakmanschap, kwaliteit en individualiteit bezitten. De tassen krijgen tevens beschermende noppen aan de onderkant, waardoor ze minder kans hebben op beschadigingen en langer mooi blijven. Ook maak ik gebruik van verschillende soorten duurzaam leer van de allerbeste kwaliteit. Wil je liever geen gebruikmaken van dierlijke producten? Dan heb ik een aantal vegan opties voor je! Wat dacht je van ananasleer, appelleer of kurkleer?

Perfecte dokterstas voor dagelijkse praktijk

Met een unieke en op maat gemaakte dokterstas kom je stijlvol voor de dag. Je mag gezien worden. Elke dag weer. En dat is niet het enige voordeel! Omdat de tassen met de hand zijn gestikt en worden gemaakt van het allerbeste leer, zijn ze stevig en slijtvast en krijgen ze een extra luxe uitstraling.

Ook creëer je met een gepersonaliseerde dokterstas ook nog eens overzicht, waardoor je in één keer vissen in de tas direct grijpt waar je naar op zoekt bent. Moet je je eens indenken hoeveel frustratie en tijd je dat bespaart.

Liesbet Dullaert
Liesbet Dullaert
dokterstas

Ik heb een tas voor het werk besteld bij Monique. Samen hebben we alle details besproken en overlopen wat ik graag wou en nodig had. Heel leuk.

Tijdens het proces kreeg ik ook regelmatig updates. De verzending was ook top, nog sneller dan dat ze had gezegd!

Ik heb de tas nu al enkele weken gebruikt en ze is helemaal zoals ik wou, heel handig, praktisch, stevig. Een tas waar ik hopelijk jaren van kan genieten!

Zeker aan te raden!

Thomas Kaiser
Thomas Kaiser
dokterstas

De blauwe dokterstas met lizardprint die ik bij Monique besteld heb, is echt geweldig. De tas is prachtig stijlvol, van heel mooi leer en zeer vakkundig gemaakt. De kwaliteit straalt er gewoon vanaf. Het feit dat het mijn naam draagt, maakt het nog specialer en uniek. Hij is me zeer dierbaar. 

Ik wil ook graag de fantastische samenwerking met Monique benadrukken. Ze is echt een vakvrouw en heeft mijn wensen perfect begrepen. Kortom, ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop en kan Monique's vakmanschap ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en van hoge kwaliteit. 

Corina Koster
Corina Koster
dokterstas

Monique heeft een fantastische dokterstas voor me gemaakt. Van alle kanten komen de complimenten, dus die geef ik graag door.

Monique is echt een vakvrouw, die een mooi product levert. En daarnaast levert ze ook heel goede service, is Monique klantgericht en laagdrempelig. Ze neemt je stap voor stap mee in het maakproces.

Echt een aanrader om hier je tas op maat te laten maken!

Julissa Cruz
Julissa Cruz
dokterstas

Ik was al een tijdje op zoek naar mijn perfecte dokterstas en eindelijk heb ik die gevonden. En dat ook nog in mijn favoriete kleur, een mooie roze.

Hoewel sommigen deze kleurkeuze misschien ongebruikelijk vinden in de medische wereld, heb ik ontdekt dat het de zorg toegankelijker kan maken en een glimlach op het gezicht van patiënten kan toveren. Die roze stethoscoop heeft bijvoorbeeld talloze patiënten (jong en oud) gerustgesteld en heeft geleid tot oprechte en mooie gesprekken. Dit zijn momenten die ik erg koester en die me telkens herinneren aan hoe kleine details zo'n grote impact kunnen hebben.

Bedankt Monique voor dit prachtige werk en voor het betrekken van mij in het hele proces!

Monique Zoeteman | Leeratelier Moooi

Op zoek naar jouw dokterstas?

Wil jij jezelf een op maat gemaakte dokterstas cadeau doen of ben je op zoek naar een dokterstas om te geven aan een ander?

Laten we een kennismakingsgesprek inplannen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.